Followers

semua dijemput hadir ye!!

assawlam chanteks.
wowwwww. tebal beno dah habuk di sini. mmg mood menulis tak mari tanpa aku sendiri tahu apa puncanya. hahaahaha. maleh la je punnnn. ape lagik nak sorok.

ok dikesempatan mood rajin tba2 menjelma ni, saya dgn rasa kesyukuran ingin memgalu- alukan kehadiran semua readers.dan rakan-rakan blogger terutamanya dari group Blogger Bride Forever ke mJlis rsepsi perkahwinan saya dengan tunanganku itu, pada 17 SEPTEMBER 2011 bersamaan 19 SYAWAL 1432H di DEWAN TAMAN SRI SEMANTAN, TEMERLOH, PAHANG.

di harap kehadiran kalian dapat menyerikan lagi majlis kesyukuran ini.

1 perempuan chanteks:

  e k i n ♥ y u s r i

September 4, 2011 at 5:27 PM

tarikh same
huhuhuhu