Followers

MY WEDDING | HANTARAN FOR HIM

INI ADALAH SCHEDULED POST

hi all.
dah lama beno nak tunjuk hantaran hasil kerja tangan sendiri ni.
hantaran dari aku utk falah adalah 7 dan dari falah untukku pun 7.
perantin perempuan ini sungguh mahukan keadilan ye, mana aci kita pulak kena bagi lelebih kat dia.

ok here they are:

digital camera

D&G The One

Loreal SkinCare

Patchi

B'etM 

silver wedding ring
 dan sirih junjung buatan sepupu tidak dijumpai mana gambarnya. hikhik.
semua hantaran ni sentuhan tangan aku sendiri. aku buat sendiri poodle/yoyo flowers tu inspired by filmshotartifact la kan... alhamdulillah sume rasa macam comel biar la org lain kata tak comel ke pun...
dan fresh flower yg aku guna tu bernama ping pong ball.

Il, kawan baik aku dengan rela pegi cameron dapatkan jugak bunga ni utk aku.
oh fyi, bunga ni sangat tahan lama ok. lepas kenduri, my MIL letak bunga ni dalam air, sampai 3 minggu bunga ni elok lg. senang jaga. apa kata consider ping pong ball ni utk wedding anda?

ni hantarans from both sides. 7-7.
alhamdulillah, semuanya seperti yg kami mahu. comel je pulak tgk ping pong ball flowers tu disusun sedemikian rupa. haiiii, rasa mcm nak kawen lg nak cute kan lagi hantaran ni. huhuhu...

terima kasih kepada yg sponsor hantaran. tq pada yg banyak membantu.
dan sedang mempertimbangkan untuk let go set hantaran pink hitam tu. we will see how.....

5 perempuan chanteks:

  K.I.N.A

December 19, 2011 at 7:59 PM

sangat comel!!!! suke suke suke..
haha..adil itu indah..:)

  cikpia

December 19, 2011 at 8:36 PM

cutenya pingpong flowers tu.... kat CHighland mahal tak? aku nak mintak ko sponsor untuk aku lak nanti..... ngehngehngeh!!!

  oshinz

December 20, 2011 at 2:47 AM

super comel! dan yang penting ia sangat kemas!!!! macam tangan profesional yang menggubahnya. caya la sis!

  NaZim-Zie

December 20, 2011 at 5:09 AM

cantiklah hantaran tue...lbh2 lg bunga pingpong!!!serius mmg terjatuh cinta dgn bunga tue hihi

  prog muten

November 14, 2012 at 5:34 AM

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
terima kasih admin