Followers

MY WEDDING | TABLE CENTREPIECES

Hi, saya di atas talian dan mengemaskini lagi. Sebenarnya baru jumpa app bloggeroid ni haaaa. So inilah masanya nak upload post yg perlukan gambar yg tersimpan dlm tabby aku.

Ok this is my table centrepieces.
Taraaaaaaaa.



Ye, pandangan dari angle begini. Marilah lihat angle dari atas.




Ok my CPs were very simple. Paper flowers letak dlm tin susu je.

PAPER FLOWER - Beli kat Daiso The Curve. Aku borong kemain byk masa tu sampai bole bagi pulak kat kawan2 utk wedding diorg. Oh, kos? 14pcs for rm5. Bunga putih tu je dari daiso, tambahan tengah yg bewarna tu sendiri tambah la kan nak bg naik sket kaler tu.

TIN SUSUs - projek khas dari mak dan abah. Bila bagitau mak suruh kumpulkan tin susu, mak tak amik masa lama utk dptkan about 50pcs tin tu. Dah siap buang label and bersihkan, abah pulak catkan tin tu. Simple2 aje. Asalkan nampak sweet.di mata sendiri sudahhhh. Wpun hakikatnya itu je yg larat nak buat noksssss.

posted from Bloggeroid

5 perempuan chanteks:

  Cik Saila

December 11, 2011 at 8:44 AM

tp sy suka dan setuju :))

  cikpia

December 11, 2011 at 9:09 AM

dah habes pakai meh bagi kat aku lak.... my theme would be blue (turqoise/baby blue, tak confirm g) + white...... =)

-pengantin kedekut

  Cik Zimie

December 11, 2011 at 9:37 AM

suka!! sebab ala2 go green recycle kitar semula tin susu. senang pulak u nak kumpul tu dyll. kitorg tin susu seminggu baru 1 tin luak

  dyll basri

December 11, 2011 at 6:37 PM

Wahhh x sangka ada supporter. Rasa mcm artis. *tibe.
Haaaa my mum adlh peminat teh tarik tegar. So she made them herself pagi petang. So seminggu dpt la dlm 4 pcs kot.
Tp sume.cp ni i dh bg my cousin. Diorg ntah2 dh buang pun tin ni kot.

  Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

December 11, 2011 at 9:59 PM

kreatif! =)