Followers

MY WEDDING | WEDDING CAKE

hola chanteks,
ok, mulai sekarang, setiap jumaat bole la update blog sebab dok sorang2 kat umah (wpun sangat maklum bahawa kain menggunung tak lipat).

this time nak bagi cerita bertajuk
MY WEDDING CAKE

my wedding cake ini adalah sponsored penuh dari my BIL. he is with IKIP International College and his students memang giat ke sana ke mari bertanding cake deco nih.

mula2, mmg macam2 cake style yg aku nak. nak senget lah, nak kaler itu ini lah. but at last, aku nak yg paling simple. asalnya jugak nak 50pcs cupcakes untuk letak keliling cake tu. tapi staff my BIL dah siapkan cupcakes stand tu haaaa... jadi sebab sume pun free, saya pun suka, jadi saya terimalah semuanya dengan gembira. as simple as i want.




taraaaaa.... zara dah cilok siap2 sebab geram....

dalam memilih wedding cake ni, mesti la kita fikir nak yg cantik kan... sedap tu biasanya jadi no.2. in my case, cake tu mmg tak de sape pun nak makan. hhahahahha... tau la kan fondant. mmg chanteks tapi klu nak sedap, kopak fondant tu dulu baru sedap makan kek aje. so, pilih la sebaiknye... tapi tak tau la kot ada org yg suka makan fondant layer tu... huhuhu...

ok dah tak tau nak cite ape.
baiii


8 perempuan chanteks:

  erin moshimoshi

October 21, 2011 at 1:11 AM

wah suke cupcake .. :)

  Hunny Kitty

October 21, 2011 at 2:04 AM

heheheheh comel je...secomel tuannyerr

  Syima Syaz

October 21, 2011 at 7:51 AM

lebih kurang lah dgn i punya wedding kek...tp i punya fondant sgt sgt sgt sedap.mcm marsh mellow.i bukan suka kek tp dah terasa masa sessi suap menyuap tu kan... pastu trus makan...

alhamdulillah..nak buat review tapi pic takde

  Rina (◕‿◕)✿

October 21, 2011 at 5:44 PM

Rina mIntak yang sedap hahahh..bajet sempat makan kan :p

  ~ NANA ~

October 23, 2011 at 8:00 PM

comel comel :)

  iedchan

November 21, 2011 at 10:03 PM

wah kek biru...mcm sedap,,nyum2..hehe

  Anonymous

March 3, 2013 at 4:05 PM

valium online no prescription side effects for valium 5mg - drug stronger xanax valium

  Anonymous

March 20, 2013 at 6:27 PM

buy xanax what are the effects of prolonged use of xanax - long will xanax show up drug test