Followers

Happy Birthday, Darling!!!

assalam chanteks,
tak de yg menarik tentang persediaan perkahwinan.
last two days, menyambut ulangtahun keempat hubungan ni...
dan hari ni,
21 APRIL 2011,
menyambut ulangtahun kelahiran yang terchenta itu pula...
My Falah turns 38??!!!
ahahahha... dah tua kan..
birthday terakhir sebagai si bujang...

i gave him a bear with chocs, a birthday treat at Secret Recipe and baru je tadi dia pulak belanja me & kawan2 steamboat... yummmm
sorry tak de hadiah hebat2 seperti tahun2 sebelum sebab petunang perempuan dah menjadi perantin bajet... hikhik...

sebelum balik tadi, bercakap sekejap dgn my bou
'hari ni u 38, kalau cepat rezeki kita tahun depan dah ada anak (verangannn.. ameeen), anak kita darjah satu, u dah 46"

tak de ape pun isu nak dibangkitkan. cuma nak diingatkan bahawa umo kitorang ni dah ujung2 sket la kannn... tapi dengan tenang dia menjawab

"dah rezeki i macam ni... tuhan punya, baru sekarang dia bagi i. andainya dulu lagi i dah kawen atau sekarang dah punya anak, mungkin masa tu i tak bersedia lagi, atau mungkin i tak cukup lagi untuk terima tanggungjawab tu... sekarang ni insyaAllah dah cukup"

terkesima sekejap.... dia sambung lagi..

"insyaAllah, ada rezeki untuk kita..."

ye, InsyaAllah... rezeki itu tuhan yang punya... hanya dia tahu bila rezeki tu nak diturunkan kepada kita....

6 perempuan chanteks:

  lovelyadibah

April 21, 2011 at 9:14 AM

wah!!jauh ke jarak dyll dgn encek falah??

btul ckp encek falah!:)ALLAH yang memberi rezeki :)suka post nie:)

  anaztasias nora aira

April 21, 2011 at 9:17 AM

yay sama dengan en. tunang saya pun bulan 4 hik3 :D

  miss puteri

April 21, 2011 at 4:48 PM

saya bulan 4!eh... sweet dear!!hee

  fitria

April 21, 2011 at 5:11 PM

btl2.. rezki Allah dah tetapkan tuk masing2 kan.. :)

  ~ mizzAmy ~

April 21, 2011 at 7:36 PM

dyl, i thought ur encik falah is 20++. seriously nampak muda tang2. hehehe.. btw, happy birthday to him. semoga lepas kawin terus pregnant. amin.... *larikksss....*

  dyll basri

April 23, 2011 at 9:41 PM

dba: kitorang beza 9 tahun!!! im 29 dia 38 tahun ni... hikhik

nora: eh sama jugaksss

put: ramai btul april babies

fitria: kan.... rezeki & nasib kita tak sama

amy: hikhik... muka anak beranak dia sume macam tu... tak makan umo. tuah diorang sebab gen badan kecik2...

ayuh, kita aim lepas kawen tros pregnant... ayohhh.. hahaha.. ameen