Followers

Today is Our 4th Anniversary!!!!

salam chanteks,
wahhh sudah empat tahun kami bersama
sekejap sangat rasanya...
baru lagi rasanya main jeling2 sengih2 kat tempat keje
baru sangat lagi rasanya date pertama itu...
baru sangat lagi rasanya berjumpa bakal mak mertua on our first date
dan tak sangka, semua pertama kali satu masa dulu, masih segar dan diperkuatkan lagi tahun ini...
zaman 2007 dolu2
oh, manissssssssss
mujo betul jadik mak mertua kannn... berani sangat bawak2 jumpa mak trossss time first date dulu...

2009 - beach beach vacation
2010 - engaged

semoga segalanya dipermudahkan
semoga semua berjalan lancar
semoga dipanjangkan lagi jodoh ni hingga hujung nyawa

Through “thick and thin” – sharing the goods & the bads… sharing eternal love as long as we live…

Abou Falah Ahmad,
I LOVE U, my bou....
Happy Anniversary!!!
mmmuahhhhssssss

8 perempuan chanteks:

  miss puteri

April 19, 2011 at 12:37 AM

heee... suke! dah lama dear! tahniah2... (~_^) selamat ulang tahun ke 4!!

  "cikkin"

April 19, 2011 at 12:54 AM

tahniah dyll..moga bahagia itu milik kamu selamanya..
suke bace dyll tulis..cantik je bahasanye..=)

  Hunny Kitty

April 19, 2011 at 1:34 AM

tahniah dyll..semoga kekal sampai syurga......

  LisaLisut

April 19, 2011 at 2:47 AM

happy anniversary dyl!

  dyll basri

April 19, 2011 at 5:02 AM

thanks perempuans chantek... pejam celik pejam celik... dah lama dan dah tua. hikhik... tengah fikir jika cepat rezekinya... anak darjah satu, im 37? and dia? 46? oh my..... jadik, kawen la cepat2 ye adik2...

  Hidayati Farhan

April 19, 2011 at 8:12 AM

ohhh, hai dyll. finally, jumpa gak blog kamu. salam kenal n happy anniversary :)

  dyll basri

April 19, 2011 at 8:59 AM

hey poyaty!!! tak sangka blog ku dicari2... bajet artis la plk kan... salam kenal babe.. thanks a bunch!!!! mmmuahhhsss

  nYomeL

April 19, 2011 at 5:14 PM

Happy Anniversary dyll..!! :D