Followers

Blogger Brides Forever 1st Gath

salam chanteks,
phew, sangat penat tapi berbaloi2...

the event went well, i guess.
semuanya hebat!!!

WELCOME SIGN ITU SANGAT LAWO
DOORGIFT TERBAEK
GAME BEST
MAKANAN SEDAPPPPP SANGAT
DAN KITA HEBAT!!!

macam excited sangat nak gath ni... i went there with Liza & Yana. jumpa diorang dulu and ke GM Plaza.. larik tros ke Shah Alam bila tengok jam dah kul 1.10pm..
sampai kat Taman Botani a.k.a Bukit Cerakah tu, sengal2 la pulak gi naik bas round Bukit Cerakah tu dulu haaa... mujo la ramai jugak yang sengal2 manja bersama.. hikhik

here are few photos to enjoy.
selok amat sampai di akhir siaran baru nak kuar camera.. so ape yg ade ajelah...



kali pertama bersua... Put & Yana

lembut sungguh Kina & keciknya Nadya (i tot u tinggi okeh) 



deco2 juga chantekkkkkkkk

my team No.4 - Nora, Hana, Atiey & Narz

ala2 chenta - the sign welcoming us...

perantin sama date

PahangB2B!!!

East Coast B2B... hikhik

Galok B2B

Temerloh B2B

and this is miss doily - Nadira!!!
akhirnya, bersua juga kita kan... sangat gumbira walaupun aku agak segan2 jugak la sebab even dgn Liza pun ini la kali pertama jumpa.. plus ramai jugak 1st batch BBF yang kenal each other before the gathering kan.. sebab dah slalu jumpa kat wedding2...


Liza & Encik Risik dia... oh, dan tangan Lyana Mk yang mungkin sedang menari bersama BBnya di situ
lepas je gath. kitorang ke selayangku sayang.. menjamu light2 meal kat gerai Liza bersama bakal suaminya... kerang bakar + otak2 + tauhu bakar. Liza pun ada jual Mee Bandung tau tapi akibat kepenatan yg amat, tak mampu nak telan.... 


berkunjunglah ke gerai Liza ni.. dekat Selayang, utk keterangan lanjut, sila lah hubungi Cik Aliza Johan...


ok kawan2... 
jumpa lagi di lain rancangan.. daaaaaaaaaa


7 perempuan chanteks:

  anaztasias nora aira

April 3, 2011 at 5:29 AM

pergi kedai tak ajak...majok ah ahhaha

  kisah aku

April 3, 2011 at 9:22 AM

samar...majok gak...

  hazlynda kushairi

April 3, 2011 at 9:29 AM

liza dok selayang? dulu lynda dok selayang, die selayang mane? sekampung lak haaa!!

HAHAHAHA tengs ek ckp decor cantek. mmg yg welcoming tu idea chenta weddings, last minit malas nak panjang tangga, tiru sarah - ampon sarah. i love u HAHA ;P

tengs dyla sudi dtg ek. ade jodoh, jumpe lagi ;)

  K.I.N.A

April 3, 2011 at 4:54 PM

hehe..lembut apenye..haish3..malu koi..

  Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

April 3, 2011 at 7:05 PM

wargh...gi mkn tak ajak~!! haha~ nak tacing jgk ar.. =P

  ~ mizzAmy ~

April 3, 2011 at 8:46 PM

g makan kerang bakar tak ajak. tetiba craving nie. hehehe...

  farahfatihah

April 3, 2011 at 8:56 PM

alhamdulillah, semuanya berjalan lancar..yg penting korang hepi...maaf kalau ada kekurangan