Followers

TAK SUKA!!!

hye chanteks!!!
tadi pegi beli kain utk:
BAJU NIKAH
BAJU FAMILY

kebetulan ke rumah my sis kat Kuantan.
pegi Jakel - hauk!!!
pegi kamdar - tak de baju nikah yg berkenan wpun harga dia tak semencekik Jakel.
but my family dah jumpa baju utk diorang tapi aku rasa baju tu buruk!!! 
sekian terima kasih...

p/s: sungguh tertekan tgk kain grey buruk tu!!!

8 perempuan chanteks:

  miss puteri

May 22, 2011 at 3:47 AM

jalan tar sana dear banyak pilihan kain nikah... sabar ye dear.. positive ye syg..

  dyll basri

May 22, 2011 at 3:50 AM

mmg asalnya nak ke sana.. tapi kebetulan ke kuantan, kot la jumpa yg lawo... OUT!!! bila la pahang ni nak maju....

  Hunny Kitty

May 22, 2011 at 6:55 AM

lorrr....pulak dahhhh.....

  anaztasias nora aira

May 22, 2011 at 7:00 AM

dear.....sabar ek... think postive

  Hidayati Farhan

May 22, 2011 at 8:47 AM

buruk sgt ke? cantik di mata mrk maybe. saba eh

  e k i n ♥ y u s r i

May 22, 2011 at 5:23 PM

nak tgk

  norinaomar

May 22, 2011 at 10:21 PM

hai dyll..saya rasa awak knal kawan saya halida sidek..btw dah ada OP untuk wedding?saya nak rekomen kawan saya ni,harga berbaloi,boleh nego,gambar superb,do visit his webpage
http://www.jasrisamad.net/v2/

  SophoRoSyNe a.k.a cik giRang

May 23, 2011 at 2:45 AM

awat x masuk alamoda?cuci2 mata..