Followers

Wedding Lala!!!

assalam chanteks
ok korang sume seronok pegi wedding Cik Atia kan.. aku, sungguh jelessss
tapi tak pe la.. aku memenuhi walimatul urus another BBF member yang baru jugak la kat BBF iaitu Lala Latif!!!

masa wedding Lala ni la 1st time pun kitorang jumpa.. selidik2 sebelum ni, ramai la orang yg dia kenal, aku pun kenal.. mutual fren... hikhik.

temanya UNGU & HITAM!!!

i went there with mummy-to-be (who were invited by Lala's family as well), Kakak (anak sedara falah) & Falah yang bosan bercuti patah tangan tak bole buat ape... actually, rumah Lala ni adalah sama kawasan dengan kejiranan nenek my Falah. so, sebab tu mummy pun dpt jemputan.

Oleh kerana tak familiar dgn tempat kejadian, so berpusing jugak la mencari umah Lala sebab ada lagik satu wedding kat kejiranan dia ni. walaupun Lala cakap perumahan dia tu besar mana la sangat.... berbekalkan info tentang tema warna oleh Lala, akhirnya jumpa jugak la...
haaa ini banner kenduri mek Lala!!

tak banyak sangat amik gambo sebenarnye sbb macam segan2 pulak dah gi wedding tak bersama rakan2 wanita lain.. hikhik.. pelamin lala chantek tapi tak sempat amik sbb ramai orang dok depan tu, so tambah lagi extra segan... apsal plk datang segan megan ni ntah...

walaupun macam luar biasa je aku buruk dalam gambo ni, tapi redha je la sbb nak tunjuk wajah perantin Lala...


haaaaa... dia guna box sama ngan aku daaaaa.... tapi mana dapat doily 3.5inch kaler2 gitu?
isi dalam - telur rebus + cookies ke cupcake.. gitu laa.. terlupa plk
oh, kebetulan jugak jumpa kenalan2 lain kat wedding Lala ni.. jumpa lagik mutual friend la gitu...

sebab sifat keseganan yg agak maksimum aritu, so, ini aje yg mampu.. hikhik.. nak jugak tunjuk kan...

sekian, terima kasih!!!

hikhik


1 perempuan chanteks:

  anaztasias nora aira

May 29, 2011 at 2:44 AM

doily tu lala warnakan guna pewarna hehe

selamat pengantin baru lala !