Followers

Booking Day Review - Hantarans

 salam pretties,
ok as the event sudah lama berlalu, i tunjuk la skit2 gambar hantaran..
semua hantaran ni dibuat sendiri oleh si petunang perempuan. nak bagi puas hati la kan... chantek ke idak, janji hasil keras tangan sendiri.

semuanya fresh flower dan dengan 12dozens roses ni i get them for less than RM70.00 (tak termasuk baby breath, daisy for petunang lelaki side and my handbouquet). rahsianya? pasti lah dari cameron highlands ajoss..


ini sirih junjung rongak. bunga tak cukup wpun berdozen2. sbb tak pandai jaga fresh flowers.

 sejadah & songkok 

 setiap hantaranku ada kamu

 cuppies

 cuppies lagi

 chocolates by my Bro In Law's staff

 set baju melayu

 bunga rampai

fruits

klu korang perasan, sume hantaran i put a teddy bear. mmg niat dari dulu lagi nak letak si chomell tu ha.. My bou request nak moo moo pulak untuk hantaran kawen nanti.. penat la kita cari satu malaya hunt for the teddy moo.

fyi, dila mengajar dekat SK Betau, K.Lipis since 2009 till 2010. sekolah tu dalam perkampungan orang asli. dan jalan Betau tu sekarang kan adalah laluan utama kita nak ke cameron. kitorang ke cameron guna jalan tu since jalan tanah merah & hanya boleh dilalui oleh 4wd je. sehinggalah jadi jalan chantek macam skrg..

bunga2 tu kemain la banyaknye beli.. takut tak cukup kan.. insecure betul.. roses tu banyak yang tak chantek sangat mungkin sebab awal sangat beli. tapi i bought 40pcs daisies for only rm10 for his side.. sangat murah. tapi cina kat Kea Farm tu kata kalau nak yg chantek, kena la gi kebun, kat tempat kita biasa2 beli tu diorang jual yg agak2 tak chantek dah.

tapi puas ati la kan. sume buat sendiri. janji hati puas, walaupun perasaan ni perasan chantek.. hehehe...

ok kawam-kawam, semoga bertemu lagi.

3 perempuan chanteks:

  Bidasari

January 6, 2011 at 6:58 AM

Yes dear ... u look sweet in pink... tahniah...

  dyll basri

January 7, 2011 at 6:24 AM

thanks babe... *blushing*
its noteasy to reach this level of confidence...
u women & friends inspire me most!!!

  Miz Sharmia

August 8, 2012 at 12:21 AM

nak jugak la teddy bear ni dlm hantaran saya.. pastu blh bagi anak buah teddy tu. hehe. copy & paste ye dear. :)

salam kenal..
jom follow me.. hehe

http://miasherminah.blogspot.com/