Followers

Engagement Anniversary!!!

salam perempuans chantekkk!!

24th January, 2011 - our 3rd month annivesary. Anniversary bulan2 pun kecoh nak post kan.. hehehe.. saje je la kan... kejap je dah 3 bulan. kalau ikutkan perjanjian, kitorang akan bertunang selama setahun tapi tak tau la lagi kot tercepat ke or terlambat ke sebab as usual, NO DATE FIXED YET...

i am so excited with the preparations tapi nak beriya2 pun tak bole sangat lagi sebab NO DATE yet.. (itu aje la halnya sekarang)...

when it comes to his decision to get married, his family was the one who verry excited. Ye lah, pada umur dia yang dah 37tahun pada tahun 2010, sape jangka dia akhirnya nak kawen... + dalam adik-bradiknya, dia aje yg tak kawen lagik... anak bongsu, buntat mummy... tak dapat nak bayangkan kehidupan dengan ipar2 yang pasti usia lebih jauh dari aku... hikhik



but so far, his family is OK.. dengan pemikiran terbuka, rasanya tak susah sangat nak masuk dgn diorang.. Ameen... dan benda paling aku suka ialah - each member in the family memang tak suka sibuk2 hal orang even hal adik-bradik sendiri.. his mum pun mmg tak busy body hal anak2..

thank god dikurniakan kesempatan untuk berada di dalam keluarga ini.. ameen..

semoga jodoh dipanjangkan hingga hujung nyawa..

owh, btw, Happy 3rd Month Anni, my bou... Luv u..

4 perempuan chanteks:

  LittleSunshine

January 25, 2011 at 6:50 PM

happy annversary ye..cpt2 cr tarikh =)

  dyll basri

January 25, 2011 at 8:06 PM

nak buat october, takut parents dapat g haji.. september la kot.. yours in Oct kan? bila date?

  LittleSunshine

January 25, 2011 at 9:46 PM

21 - nikah
22- my resepsi
23- bertandang...
=)

monday 24= hari hol pahang kan

  dyll basri

January 26, 2011 at 2:57 AM

24th tu hari keputeraan sultan daaaaa....
fuh, klu amik september, sama dgn Put. klu October sama ngan Liza... hikhik... kita buat ramai kat dewan temeloh tu je la.. Bergabung + Meletup, yeah.. hikhik...