Followers

SAYA SEORANG FADILAH

1. APAKAH STATUS ANDA?

❤Marital Status (dlm borang2) : Single
❤Facebook Status                   : Engaged to Chopping Board
❤B2B Status                            : Bride to Be

 (aku tiru ko je sume2 Renee..)



2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA

Pada suatu hari, di sebuah kampung bernama Pinang Seorang, lahirlah seorang manusia yang suka mengarut macam aku... (kurang air mandian, cenggini la jadik..)

❤Name glamor  : Dyll Basri (glamer kan...)
❤Name sebenar : Fadilah Basri
❤Age                : Forver 21
❤Bday               : 24.10.1982
❤Work              : Kementerian Pelajaran Malaysia (harap maklum...)
❤Home             : Semantanfornia, Temerloh, Titik Tengah Semenanjung Malaysia. hiks
❤Suke              : karak-okeh + kids + colours + friends + shopping + exploring new things + arts
❤benchi            : pentipu + hypocrite + berlagak + perasan
❤me                 : fat but chantek (renee, hakikat ni tau.. jangan merendah diri begitu) + happy go bertuah + saya mahu yakin + saya suka kelihatan chantek + saya mahu capai lebih dari apa yg saya ada sekarang + saya mahu jadi teacher pekerja yang gigih dan blogger yang lebih gigih...
❤tagline            : hai perempuans chantekkkkkk!!! (bedal saja la labuuuuuuuuuu...)


3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA

www.meonmywedding.blogspot.com
my so called wedding planning blog. just trying my best to be as hardworking as u guys with updates & sharing.

www.dyllicious.blogspot.com
ini belog masa balajo dulu... ntah ada lagi ke idak.. tak heran dah.. blog ni personal je la konon tapi update, delete. update, delete.. gile agaknye tuan blog tu.. emosi tak stabil...


4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?
Freedom of Speech katanye... selain menyuarakan pendapat, blog la ruang untuk kita ekspresikan diri.. melalui pembacaan, kita juga mampu mengenal orang lain dari segi penulisan mereka... bagus blogging ni.. selain boleh kenal orang, kenal bakat2 menulis, kita jugak bole kenal diri sendiri.. melihat kehidupan dari kaca mata orang lain....

5. NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG
be rajin + gigih + jujur + ikhlas + kadang2 kena hadkan kebebasan bersuara demi menjaga sensitiviti org lain.. mungkin.. be alert, be sensitive, be proactive...


6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA
SANGAT UNIK sebab blog owner ni yang paling malas update. kalau update pun, text saje ngan gambar googled. hikhik...

7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG
sehingga masih ada masa dan kesempatan untuk blogging. selagi ada idea, ada rasa, ada masa, ada kuasa. Impian terdekat, nak capai impian perkahwinan sendiri + mahu lebarkan networking diri + nak berkongsi selagi mampu (ape salah kalau itu yg baik kan..) + nak menjadikan geng BBF sebagai inspirasi untuk terus giat bukan saja dalam blogging malah menjadi orang yang details & sabar ye (slalu buat survey..)


8. TAG 5 ORANG YANG ANDA NAK KENAL
okeh, saya mahu kenal


Sarah
Renee
Aliza
Puteri Raifana
Nasrah

dengan lebih detail..

(jika anda sudah kena tag, abaikan sahaja...)

3 perempuan chanteks:

  Renee Meow

January 24, 2011 at 5:51 PM

hye meowning seorang fadilah.. oOoo forever 21 gitu yeh.. ;) hehehe...

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

  dyll basri

January 25, 2011 at 7:49 AM

owh forever young babe!!! hikhik..
age is just number kan... hati mau berbunga2

  LittleSunshine

February 6, 2011 at 8:06 PM

wahh taq liza yer..tq tq...xberkesmptan nk buat..ahaks..xpe2..nnti mood ade..liza uat entry