Followers

Senam Seni - fun + healthy + all hav to try!!!

salam perempuans chantek...


last nite telah pegi bergaya hidup sihat - Senam Seni. Best aktiviti ni.. macam aerobic + senamrobik tu jugak la tapi dia banyak langkah2 tari.. seronok!!! baru 2nd times having the session...

i join geng2 PERKEP Temerloh ni haaa... as one of my colleague ni isteri polis, so dia invite la.. meramaikan orang, happy2.. kos? setiap kali join, kena bayar RM2.00 aje.. tak tau la kot diorang bayar utk instructor tu ke or utk tabung PERKEP.. tak kisah la janji apa yang diorang sediakan ni sangat berbaloi...

best nye yang join sume perempuan.. diorang buat kat dewan. satu jantan pun tak bole masuk. mmg fun sangat. benda ni mungkin dah lama orang lain buat, tapi aku yang jakun ni, ini la baru nak menceburi bidang ni.. selama ni stakat senamrobik ala2 je dan poco2 gembira tu je haaa... tapi sumenye menarik kan.. kalau la disuruh menari, tak tau la ape rupe yang dibuat selama ni, tapi bila dibuat dengan gaya senaman ni, mmg best dan aku yakin gayanye betul.. hikhik..

dan paling tak caye, makcik2 umo 50 pun ade join, tapi body, solid.. my colleague yg invite me to join the actvt ni pun uni dah 48 tapi still aktif... selalu teruja dgn orang2 yang aktif, bergaya, chantik & gigih ni... jealous okeh... dan jika dilihat pada instructor2 tu, diorang tak kurus pun tapi body mantap.. haaa mampukah aku menjadi seperti mereka? hikhik...

Jom Senam Seni... ewahhhhhhhhhhh.....

2 perempuan chanteks:

  en.kayrul dn cik nadua

January 27, 2011 at 10:26 AM

hi cik dyl.jln2 kat sini.sgt kagum dengan cara awk.sgt confident dgn diri sendiri..sgt3 suke :)

  dyll basri

January 27, 2011 at 9:29 PM

ish tidak la seconfident mana nad.. just to share with ppl how self confident will effect our life & our look... bukan je utk cantik, tapi untuk buat orang percaya pada kita..

anyway, thanks ya.. keep supporting beautiful woman.. hehehe