Followers

Customized Our Love Name Pillowcase!!!

salam chanteks!!!


chantek tak pillowcase ini? sungguh chomel kan.. bole la letak nama kita & hubby-to-be kat atas tu & letak kat atas katil perantin kita kan.. i found this at http://suezirboxes.blogspot.com/.. sangat seswai la rasanye utk kita2.. tapi kan kita dah pre order pillowcase 'Always Her King' + 'Always His Queen' tu...

this blog jual banyak barang2/gift. this promotion i tgk untuk Valentine's Day.. order pun dah close rasanye. but this is for the Valentine's sbb pillowcase ni comes with cute packaging.. purposely untuk bagi kat our partner kan.. Valentine's gift katanya..

so, ada sape2 berminat? try la tanya diorang. i dah order pillowcase kat Qist tu tapi bole je kan kalau nak order lagi, pillowcase ni tak semestinya guna masa majlis kawen2 kita je, masa dah kawen pun bole guna.. semarakkan cinta suami isteri!!!! hikhik.. memandai je...

6 perempuan chanteks:

  Renee Meow

February 15, 2011 at 11:48 PM

wow cantek menarik kau mmg da bombs.. thanks for sharing dear..! :)

p/s:i pon da order yg 'Always Her King' + 'Always His Queen' tu..hehe ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

  dyll basri

February 16, 2011 at 12:01 AM

itu la pasal.. ade sesape yg rajin nak tanya pasal pillowcase ni pulak ke? hikhik.. i dah order 3pairs 'Always Her King' + 'Always His Queen' = for me and cousin. haiyoooo... itulah lain kali jgn terlalu gelojoh.. hikhik

  LittleSunshine

February 16, 2011 at 12:17 AM

cantikkk!!!!!!!!,,tergoda tergoda

  dyll basri

February 16, 2011 at 2:05 AM

haaa pe lagik, mintak quot trosss

  K.I.N.A

February 16, 2011 at 3:33 AM

wah!!!makcik suke!!haha

  dyll basri

February 17, 2011 at 2:43 AM

chomell kan, kina... macam nak jgk tapi takmau tamak... hikhik