Followers

The Perfect Title!!!

salam chanteks.



camana dengan persiapan masing2? tetiba je tanya kan.. hikhik..

ok, since i penah post kat our group wall yang i sangat la nak mencari2 title untuk our wedding such as Kisah Kasih, Hikayat Cinta, Cinta Kita, Raikan Cinta etc, i dah dapat la satu title yang geng BBF jugak la yang suggest, hikhik.. kira dah setuju la dengan cadangan tu, tinggal nak guna je la kan.. sekali tengok ada la jugak orang lain yabg baru guna title tu.. so cancel la title cadangan anda ye kawan sejatiku.. Maaf ku tak bisa, memilih title mu......

so, i went through the net, carik la title2 menarik untuk wedding dan pasti la sumenye omputih kan.. tapi why not.. guna je la untuk blog title, rubberstamp ada nama kita tu, letak la title skali.. dan segala wedding title tu ku jumpa di sini http://www.theperfecttitle.com/love/Love.shtml dan dicopy seperti di bawah:



Titles:

A Heart Full Of Love
A Dream Come True
A Hug A Day Keeps The Meanies Away
A Love Story
A Piece Of My Heart
A Time For Love
All You Need Is Love
Addicted To Love
As Long As A Bunny Has A Tail, My Love For You Will Never Fail 
Basketful Of LoveBit By The Love Bug
Boy Meets GirlBucket Of Kisses
Can't Buy Me Love
Can't Take My Eyes Off Of You
Circle Of Love Is Never Ending
First Love
First Impressions
For All Eternity
From My Heart
Gimmee A Kiss
Happiness Is Being Married To Your Best Friend
Happy Heart
Heart’s Desire
He's Making Eyes at Me
How About A Kiss
How Do I Love Thee, Let Me Count The Ways
How Sweet It Is To Be Loved By You
Hug Me
Hugs & Kisses
Hugs And Kisses, Please
Hugs And Kisses, Stars For Wishes
I Loved You The First Moment I Saw You
I Only Have Eyes For You
If I Could Reinvent The Alphabet, I Would Put U And I Together
I'm In The MOO-d For Love
I'm Yours
It's In Their Kiss
Key To My Heart
Kiss Me
Laugh Often Love Much
Light My Fire
Live Well, Laugh Often, Love Much
Loads Of Love
Looks Like We Made It
Lovable, Snuggable Hugs To You
Love At First Sight
Love Blooms
Love Blooms Here
Love Bugs
Love Is...
Love Is A Work Of Heart
Love Is In The Air
Love Letters
Love Notes
Love One Another
Love Will Keep Us Together
Love Ya
My Favorite Place Is Inside Your Hug
My Heart Belongs To Mommy/Daddy
My Heart Explodes For You
My Heart Flutters For You
My Heart Is Full Of Love For You
Playing For Keeps
Sealed With A Kiss
Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours
So This Is LoveSweetheart
Sweetie Pie
Thumbody Loves Me
Thumbody Loves You
Two Hearts Become One
When I Count My Blessings I Count You Twice

Wild Thing, I Think I Love You
Wild Thing, You Make My Heart Sing
With You Is Where I Like To Be
XOXOXOXOX
You & Me... So Happy Together
You Fill Our Days With Hugs And Kisses
You Have To Kiss A Lot Of Frogs
You Have To Kiss A Lot Of Toads To Find A Prince
You Have My Heart In Your Hand
You Make My Heart Leap
Your Love Hits The Bull’s Eye
Your Love Is So Bright, I Have To Wear Shades
You're Still The One

sangat banyak pilihan kan.. so, bagi sesape yang mencari2 title untuk wedding, bole la pilih yang mana mahu. kalau translate ke malay pun ok jugak.. janji kita jumpa simple + suit words... 

seronoknya buat keje kawin ni kan... every details kita akan cari sampai puas hati..

selamat mencuba sayangsss....

7 perempuan chanteks:

  Ainee Cumi

February 19, 2011 at 7:23 PM

Wauu best sangat. I macam suka 2-3 titles here.. =))

  anaztasias nora aira

February 19, 2011 at 8:42 PM

i likeeeeeeeeeeeeeeeee :))

  dyll basri

February 19, 2011 at 8:48 PM

haaa pe lagik korang, amik la satu yg berkenan.. english pun tak pe kan... simple one, sume orang bole faham...
i suka 'Boy Meet Girl' simple and nampak notty2 gitu.. hikhik
'Love is In The Air' pun loving sangat tapi kalau dpt malay phrase utk ni lagi chantek...

  K.I.N.A

February 20, 2011 at 12:01 AM

cepat amik sebelum org lain guna..haha..good info dyll..

  miss puteri

February 20, 2011 at 12:23 AM

ehee. put tahu!!!heee.. tq sharing dear!

  dyll basri

February 20, 2011 at 6:17 AM

kina: betul.. sementara ada banyak lagi tu haaa.. dah pilih, publish tros supaya tak de org guna dah.. hikhik

put: shhhhhhh... hahaha.. dah lama sangat carik title ni haaa.. at last dpt jugak..

  dyll basri

February 20, 2011 at 6:18 AM

and these phrase & title can be used for our banner on pre-wed, outdoor ke ape kan... nice!!!