Followers

Jom Beli InnerShine Berry!!!

hye chanteks...

ramai yang makan InnserShine (makan ke minum?) untuk kesihatan kan.. nak2 untuk kita2 nak kawen ni yang mahu nampak berseri dan bersinar matanya di hari bahagia...
last Thursday pegi Guardian, nak dapatkan InnerShine Pati Beri - since rabun mata yang agak mencanak-canak teruk sekarang + nak mata bersinar katanye... pilihannya, ada in a box (pack of 6) dan satu lagi dalam beg chomell dia (pack of 8). tak tau la ape sakit la Guardian tu kan, bole diorang tak letak tanda harga.. sokmo gitu!! nak bagi free je kat kita agaknye. (dah tak letak harga, consider free je la kan..)
tapi pack-of-6 ada la tag RM23.90. then i asked a SA, dia kata pack-of-8 tu "ini dalam rm32.00" - bole pulak dia buat anggaran je kan.. tak suka dgn SA sengal di situ, i went to Watson. kat sini tak payah tanya2. orang pun tak ramai. SAs sume sibuk nak berborak sesama dia je.. hikhik (ini post pasal produk ke pasal tak suka SA ni?). Lucky me kerana tidak pantas sangat main grab aje kat Guardian tadi, pack-of-6 is just for RM20.90 and pack-of-8 RM32.90. as my bou kata, beli la sikit dulu... so, bagi melatih diri mendengar kata bakal suami (uweekkk..), i bought myself InnerShine Pati Beri pack-of-6 for RM20.90. Means that satu botol dalam less than RM3.50.
tadi meroyan lagi gi Watson, this time kat tempat lain pulak. usha2 lagik... pack-of-6 sama je harga dia... dan jeng jeng jeng... tengok pack-of-8 is just for RM27.90!!! haaaaa, walaupun kali ni still gi dgn my bou, grab sahajalah.. dia bukan tau keinginan tinggi aku nak punya mata bersinar ni haaa.... hikhik
so, i not aku ada pack-of-6 + pack-of-8 = 14 bottles. and i got them all for RM48.80. ok la kan... tapi rasanya kalau beli pack-of-6 tu dua kotak trus, lagik berbaloi kot kan? oh, pack 8 tu dpt beg chomey, kos itu  la kita tanggung sket...
jom beli sayangsss... 

p/s: pas ni nak try prune essence pulak....




3 perempuan chanteks:

  miss puteri

February 26, 2011 at 8:01 AM

baru start minum juga bulan 2 nie. hari tu borong 2 prune, 2 berry. hehe.. sedap2 belaka..

  Renee Meow

February 26, 2011 at 8:04 AM

wah new blog layout..! suka tagline forever mine-forever yours..sho cute..!! :D anyways nanti wat review yer result innershine nie.. i teringin gak, tp agak mahal kalau nak amalkan innershine nie.. huhu T_T

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

  dyll basri

February 26, 2011 at 8:29 AM

put: haaa i just started... sume sedap kan.. next time kena ada prune stock jugak.. nanti put review jgk result dia okeh..

renee: tagline amik kat net.. omputih pny tagline byk best2.. layout main taram.. hikhik.. mmg la mahal skit innershine ni. rm20 tu utk 6 hari je.. ada yg review, baik beli supplement, bole tahan lama.. i mean stock utk sebulan or more.. tapi, nanti kita lihat dulu keberkesanannya kan...