Followers

Contanct Lenses - 2 pairs for RM100

salam chanteks,

ok obviously nak jual dua pasang contact lens ni. i have: 

a pair of Freshlook ColorBlends Grey 

a pair of Freshlook ColorBlends Green


Power: 350
Diameter: 14.5

2 boxes / 2 pairs = RM100 + FREE POSTAGE!!!

beli contact lenses ni untuk nak pakai wedding nanti.. beli awal la kononnye. tapi lepas beli, gi check mata, power mencanak2 naik pulak... kepada 500++.. jadi, mmg tak bole pakai langsung dah la yang ini.. these color memang recommended sebab tak de la nampak pelik sangat kaler nih...

siapa berminat, do email me okeh.
fadilah_b@yahoo.com

both tak bukak lagi dan pasti la tak pakai lagi kan...

6 perempuan chanteks:

  LisaLisut

February 27, 2011 at 4:39 AM

aiyak td dh excited/skali tgk ade power la pulok..mata i clean n clear lagi laahuhuhuhuhu

  lovelyadibah

February 27, 2011 at 5:52 AM

wah!tingginyer power dyll...dba br 250..dua2 belah..mmg xdpt nk pakai la..huuu~..

  dyll basri

February 27, 2011 at 6:14 AM

aiyakkkk... dah terixcited jugak ingatkan dah ade yg nak... bertuah mata tak de masalah.. ini mata kemain la macam2.. (tak baik merungutkan...) klu ada kengkawan yg sesuai, promo skit eh

  dyll basri

February 27, 2011 at 6:57 AM

alaaa dba..... meh naikkan sket kerabunan tu.. hikhik.. itu lah tu.. tak tau la camana bole naik mencanak2 plk kerabunan nih.. ni rase nak laser mata nih.. hikhik.. mana mau carik uwangggg

  anaztasias nora aira

February 27, 2011 at 9:16 PM

hiii...nora xreti pakai contact lens hehe..

  dyll basri

February 27, 2011 at 10:35 PM

klu nora nak pakai contact lens utk wedding, start awal2 tau.. kdg2 contact lens ni tak de kimia ngan kita... hikhik.. kena biasakan baru senang.. my fren dulu 1st time pakai contact lens time wedding laaa.. tak reti pakai pny pasal, time sanding, contact lens tinggal sebelah je, lagi sblh tak tau ilang ke mana