Followers

Wedding Preparations - TIADA!!!

salam chanteks..
hehe.. nak kawen sangat dah ni katanyer.. date dah ade dan mungkin dah confirm dah la tu.. just nak cari satu hari utk both families sit together & decide the date secara rasmi.. our way lah..

as perantin ni dah tau pun datenye, tapi tak reti nak bt mana satu dulu ni haaaa... camana? apa nak patut dimulakan dulu ni? pelamin je dah confirm siap2 dengan IHBC since bertunang dulu lagi dah... ni belum nak dkt tarikh lagi, dah tak reti nak buat ape...

emmm... mana nak mula dulu ni chanteks? or mayb i shud go to wedding exhib dulu baru terbuka pintu hati kot.. hikhik.. ni mesti ari dah dekat nt, baru gelabah monyet.. hikhik..

eh, jom kita gi Wedding Exhib hat SACC this weekend? ayuh...

5 perempuan chanteks:

  miss puteri

February 7, 2011 at 6:33 AM

sama date!!hee

  dyll basri

February 7, 2011 at 7:10 AM

itu la pasal put.. my side dah setuju tarikh ni.. and dah i dah inform his side. tapi tak officially sit together and mengisytiharkan persetujuan tu... tapi kira dah btul dah la tu.. malas nak tunggu2 dah... nanti kita share sama2 ye.. deco, promo, etc... hiks

  LittleSunshine

February 8, 2011 at 9:05 PM

dyll gi ya kat SACC..liza mcm xsure sbb mlm tu dh nk blk tloh..nk gi ptg tp xde geng ..hu3

  miss puteri

February 10, 2011 at 6:38 AM

Dear! nk bncg sesuatu!hee

  dyll basri

February 10, 2011 at 7:07 AM

liza: insyaAllah g. sabtu. kot nak tido sana ke nak blk ari je ke tak tau lagik.. nak g jumaat tak dpt sbb si dia keroje. tak pe liza, byk lagi ppm pas ni..

put: yes sista... mau bincang ape? kawen2?