Followers

Kerana Hana Tajima!!!

salam chanteks!!!
haaaaa.. title kemain kan.. hikhik...
Kerana Hana Tajima.... saya tukar layout blog untuk entah ke berapa kali.... hikhik
actually tadi kat wall BBF Lisa - Khalisa Johari telah menyatakan bahawa: 


"i think i saw ninie ahmad kat bangsar td.but i definitely sure i saw hana tajima depan devi's.tall n beautiful nye dia. terus rs nk pakai tudung style 
hana tajima.hahah"



membacakan post itu, teringat kat Hana Tajima & bukak la her webpage. tengokkan page dia tu cam calm aje.. cool aje gayenye.. dengan white+grey theme layout.. jadi dengan itu, konon2 nak jadik la secool dia.. padahal tak layak langsung masuk list orang cool.. geng sekalut bole...
always adore her style... style yg tak mampu la diri ini ikut kannnnn.... pakej lengkap. chantek, fashionista but still tutup aurat... lengkap di mata ini lah.. dari segi lain, tidak tejangkau la kita nak nilai pulak kan... kalau le aku yg pakai tudung mcm dia ni, abislah serabut rasanye... tapi apsal dia pakai chantekkk je? 
hikhik.. aku ni mmg la kurang tetap pendirian, sape ade doa untuk tetapkan hati ni? sebuk nak ikut2 orang kan.. dia selebriti.. aku? hikhik


p/s: title ni mungkin patut ditukar menjadi 'Kerana Khalisa Johari...'

2 perempuan chanteks:

  kisah aku

February 26, 2011 at 6:33 AM

aku???? aku berkeyakinan tinggi ngeh3x...try lah mana tau u pun comei mcm HT... :P

  dyll basri

February 26, 2011 at 7:17 AM

nak try la nih...
tkg pompuans jelita, kita pun jelita jugak kan!!! tiada halangan dalam bergaya!!!