Followers

baju dah anta ke designer!!!

assalam chanteks,
entry takde gambo langsung okeh

tadi dah anta kain ke designer...
as i mentioned before, dia ni dulu keje Altilia Amani. berenti sebab dah kawen & nak dok dekat ngan suami.. so dia bergerak solo aje la...

i hantar kat dia baju nikah & dress utk reception.
dan yg paling best, i jumpa veil chantek dalam collection dia and dia jual i dgn harga yg sangat murah!!! sungguh la suwit dikenakan dgn baju nikah... sukeee...

buat masa ni kos tempah u over sket je dari my budget.. almaklum la, perantin bajet...
tapi ok la.... pelan2 kayuh...

nanti kot ada update dari dia, akan dipost di sini...
mohon sume design tu ngam dan chantek di badankus yang ala2 ini kan....
alhamdulillah Ajue banyak bagi suggestions & opinions...

4 perempuan chanteks:

  sarahhernyzar

June 10, 2011 at 5:19 AM

siapakah gerangan designer dyll ni eh ? pasti cantek... XOXO~!

  dyll basri

June 10, 2011 at 6:48 AM

haaa jgn main, i pakai designer tau.. hikhik... i hire Ajue..

  choclairissa @ intan

June 10, 2011 at 7:18 AM

wahhh pernah dgr nama Altilia Amani...sangat cantek design baju die.. :)

  dyll basri

June 10, 2011 at 8:41 AM

Altilia Amani ni anak tauke Jakel punya butik... suaminya pulak bukak Bellamar yg jual tudung....