Followers

My VCO from Catalyst!!!

assalam chanteks,
baru saje sampai di rumah setelah beberapa hari ber'sisterhood days' @ Kuantan.

sampai aje rumah tadi dah nampak PosLaju Parcel. terus excited!!! aku tau dalam tu ada VCO by Catalyst yang aku order dari Leeyana Radhi a.k.a Rosliana Nasri.

VCO ni harga dia RM39.90 for 60 softgels
dan ini adalah supply untuk sebulan... 
jimat, bukan?!!




mintak2 kesan yang diterima kat orang lain yang dah makan tu, dapat jugak la kat aku kan.. ameeen..

so let's VCO fellas...
esok baru nak start makan. dah ada kesan yg memberangsangkan nanti, akan dikhabarkan lagi dan lagi okeh.

p/s: sesape berminat, bole la contact Yana seperti link yang telah dinyatakan di atas ye...

1 perempuan chanteks:

  ms rumet

June 9, 2011 at 9:11 PM

hye dyll..sy pun makan vco..tp xbrape consistent so xleh nk cam apa effect dia setakat nie hehe