Followers

Bridesmaids Hand Bouquet

assalam chanteks
phew, baru je siap perkara ini.
currently at my sis house - Kuantan.

google

yes,
BRIDESMAIDS HAND BOUQUET!!!

tapi gambar di atas adalah hiasan sahaja ye..
tapi warna sebijik begitulah
sebelum ni dah buat satu bouquet je sendiri2 tapi sbb sume sisters berkumpul kat sini, so kitorang bergabung meletup la siapkan dan terhasillah

6 BRIDESMAIDS CREPE PAPER FLOWER HAND BOUQUET!!!

ye, tahniah untuk kitorang.. selesai satu perkara kecil. 
and sorry, tak dapat nak upload gambar sebenar lagi sbb tak siap touch up pun lagi hand bouquet tu.. saje je kecowhhhh lelebih... hikhik

nanti dah btul2 siap, kasik tunjuk pada sume orang okeh...

gudnite fellas... mmmuahhhsss

p/s: esok nak pegi wedding Mimie bersama Pahang B2B... yeay!!!

4 perempuan chanteks:

  anaztasias nora aira

June 3, 2011 at 8:59 AM

gudnite. beshnya bridesmaid u =)

  ~LeeyanaRadhi~

June 3, 2011 at 9:36 PM

combination kaler tu canteks noksss...ihhi..
menawan tertawan!!! =)

  Hidayati Farhan

June 4, 2011 at 7:57 AM

dyll, apsal kreatif sgt neh? nk pnjam tgn buleh ka? huuuuu

  dyll basri

June 5, 2011 at 3:26 AM

nora: best tak best laaa... tapi kena bagi diorang sedikit appreciation...

yana: jommmm... sekali lagi!!!

hidayati farhan bernama penuh ye anda - senang gile babe, nak pinjam lepas my wedding bole ajesss.. sekarang, tidak!!