Followers

Majlis Bertandang Lyana MK!!

assalam chanteks,
weeeee suke sangat hari ni sebab tengok orang-orang bersanding.
tapi memang full gile sebab attend 3 kenduri kawen... penuh perut babe...

ok, i went to the kenduris with my bou & Aliza Johan..
fetch Liza at her home around 1145, and terus je ke Jengka 24 - kenduri pertama hari ini iaitu:

MAJLIS BERTANDANG LYANA MK ku sayang!!!

sebab ni 1st time pegi Jengka 24, tidak la sesat tapi agak confuse jugak sebab ada lagik satu kenduri yang sama kat situ...
mujo jugak la Puteri Raifana dah sampai awal kat sana, so dia bagi la tau route mana nak ikut.

sampai je kat sana, parking dah full bebeh..
masa sampai yana tengah makan beradap.
ini 1st time pegi kenduri lelaki & perempuan diasingkan.
dari jauh dah nampak Put sebatang kara di khemah wanita... tapi aku kena entertain my Falah yg ada sebelah tangan je tu... pastu, tros gi makan2 kat Liza & Put.

Food - sedap!! mengenangkan ada banyak lagi wedding nak pegi, so save la skit space utk kenduri lain tu.. kalau tak, mmg aku melantak kat umah mertua ko yana... lauk sume ngamm!!!

kitorang siap makan, yana atas pelamin. kitorang betiga ni dok la cakap
"lawanye baju yana"
"eh, tu handbouquet dia tnjuk semalam tu"

tapi sangat gembira dapat tengok Lyana Mk dah selamat selesai urusan majlis....

ok lah, tgk gambo


tiba2 rasa mcm ade efek langsing sedikit di situ... hahahahaha




haaaa meriah kan goodie bag kitorang

my falah lebih meriah sebab dia bagi salam kaut kat FIL Yana - dapat lagik doorgift. dia sempat pulak berborak2 dgn org kampung situ...
 otw back ke Temerloh, Put nak ke KL - amik baju nikah, katenyer...
dia tak sedor kot kitorang follow belakang...



lepas kenduri yana, pegi kenduri Kerel. this is baby Myra. anak sedarenye.. this time terlupa nak amik gambo dgn Kerel & wife... lagik skali kat sini gile dpt byk goodie bags... mak dia bagi, bapak dia bagi jugak lagi skali...


dan ini di kenduri terakhir... majlis menyambut menantu rakan sekerja masa kat Lipis dulu...

lepas abis sume kenduris, anta Liza balik, tak tertahan pekena kopi dulu...
pegi kamdar, beli kain cotton nak buat corsage kononnye...
nanti kita tengok la hasilnye ye kot jadi ke tak...

tahniah untuk semua perantins..

to Lyana MK, im really happy for u - walaupun kita baru kenal, tapi rasa macam gembira sangat bila tengok live depan mata, ko dah selamat semuanya... selamat jadik orang pahang..

9 perempuan chanteks:

  LittleSunshine

June 11, 2011 at 6:35 AM

laju update..suka suka..amik ko 3 wedding ek kita redah..full perut!!!xpenah aku gi wed byk & goddies beg yg berduyun2.. =)

  Renee Meow

June 11, 2011 at 7:45 AM

wah 3weddings in 1day..?terer ah dyll...jelesnye xdpt gi wedding lyana..mesti meriah..tetibe teringin nak mkn nasik minyak..wedding sapa next week? jommmm... hehe ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

  amy fahmi

June 11, 2011 at 7:51 AM

lajunye update..kite tak pernah larat nak pegi sekali 3 wedding. 2 je pun da cukup byk rsnye. :p

  Syima Syaz

June 11, 2011 at 8:15 AM

congratz lyana MK...
amboi, hebatnye 3 kenduri...=)
nanti kenduri awak mesti ramai org datang kan...

  dyll basri

June 11, 2011 at 9:10 AM

hikhikhik...
klu iktkan larat, mmg tak larat beb... tapi setiap kenduri mmg makan ciput.. klu ikutkan nak pulun makan sepinggan penuh kat kenduri yana sbb makanan best.. tapi kenangkan ada lagik kenduri lain....

tapi kalau tengok muka kitorang mmg muka terpaksa sangat kena makan kat kenduri ke3 tu... telan aje la sbb nak raikan kawan2 naik pelamin...

  LisaLisut

June 11, 2011 at 9:24 PM

cntik baju lyana!

  Hidayati Farhan

June 12, 2011 at 12:49 AM

yup, baju yana cantik lah.

  Lyana MK

June 12, 2011 at 5:01 AM

Oh syg ku dyll.. Ko smp je khemah aku dah npk ko dl n ngn selamber nye aku dok melambai2 gitu hahahaha muah2 tq tuk sape yg memuji baju ku.. Hhehehe ku pun suke jugak..cume tak selesa sebab baju tuh besar.. Longgar..adekah ku dah kurussss..teeetttt..so mmg npk gemok la pakai baju longgar..

  dyll basri

June 12, 2011 at 5:41 AM

hahaha.. yana, aku pun tak sangka ko perasan kitorang sampai... maka selok la aku membalas lambaian ko tu... suke la sume2