Followers

Photobook Pre-Wed & with my bridesmaids!!!

sorry la babes, sawan mengepost dah dtg....

ok, last Friday, pegi Karangkraf to collect my photobooks yang beli dgn MAD ni...

RM64 instead of RM95 for Window/Diecut Hardcover Photobook from UPrint, Shah Alam [33% OFF]

ingat lagi kan?
so aku amik dua tros untuk

Pre-Wed
Me & My Bridesmaids

sebelum nak tunjuk gambo, nak review skit la tentang servis UPrint ni...
oh, btw, nak ke UPrint ni, jangan masuk kat bangunan baru Karangkraf tu, tapi diorang kat bangunan lama... masuk di lorong kedua, bak kata staff dia...

masuk kat UPrint tu, ada ramai staff pompuan. nyatakan tujuan anda, diorang akan suruh kita call ext berkenaan untuk kita sendiri cakap dgn org berkenaan.

lepas call for the albums, tak lama sangat pun tunggu kat situ, datang la seorang pemuda membawa albums ku. PR dia sangat baik. tapi sorry la tak perasan nama dia ape... 
dia sempat bagitau pasal promo baru diorang dan mencadangkan amik lagik gambo pre-wed sebab untuk kenangan bersama Falah & His Plaster of Paris'... eh tak reti la nak describe ape bagus sangat dia tu tapi one word - SUPERB!!
begitulah jurucakap/wakil2 yang kita mahukan...
bercakap dengan bernas, mesra dan berinformasi!!!

oh, sape yang dah beli deal UPrint ni & tak upload lagi untuk print, sila la di Page 2 tu, amik design window. oleh itu, baru la ngam lawo gambo bila dilihat dari kulit depan album...

TIDAK LA JADI BEGINI


my fault.
tapi tak pe la kan... kira macam main kucak2 la pulak album aku...


 layan....
ini album
ME & MY BRIDESMAIDS

APSAL GAMBO NI JADIK TERBALIK GINI?


inilah sume bridesmaids ku




dan ini album

Fadilah + Falah Pre-Wed





emmmmm begitulah adenye

tunjuk sket2 suda... (sket kew?)

ok lepas ini mungkin lagik seminggu baru mengepost lagik... hikhik

12 perempuan chanteks:

  lovelyadibah

June 19, 2011 at 5:53 AM

owh..sangat suka!:)

  dyll basri

June 19, 2011 at 7:52 AM

saya 8 kali suke!!! hikhik

  kisah aku

June 19, 2011 at 9:37 AM

gojes!

  wafa azman

June 19, 2011 at 1:26 PM

hii,
photos with bridemaids, i love ur idea!! semua cantik :D

  LittleSunshine

June 28, 2011 at 4:06 AM

waaaa koi jeles..xbeli pun photobook sbb xde gmbr..

  Cik Hazz

June 28, 2011 at 7:16 AM

wowwee~~ nice!!! =)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

  misssazusarin

June 30, 2011 at 8:47 AM

bes nyer ade wat pre wedding..
teringin jgk =)
http://mawarmerahjambu.blogspot.com/

  Reen Tart Nenas

July 4, 2011 at 7:23 AM

bestnyer!

  farah fadhil

July 4, 2011 at 2:50 PM

aku dh buat design photobook ni jugak
tp aku buat bground putih
tgk kau buat black, mcm tempting la plak :D

  .:shura shushi:.

July 20, 2011 at 5:50 PM

wah!!! ader album :)

follow u !

  Minmin

August 9, 2011 at 6:09 PM

hi there dilla,

bape lame photobook u siap eh? i da upload online da more than 2 weeks but still in production lg :( kite xsabar nk tgk hasilnye isk

  dyll basri

August 9, 2011 at 6:23 PM

min,
photobook ni siap less than a week... rasanya i anta hari rabu, i collect dkt uprint ari jumaat...