Followers

MIMIE'S WEDDING

asslam chanteks,
ramai sgtgeng2 BBF kawen weekend lepas kan...
happy sangat tgk sume chantek2..

seperti dah plan sebelum ni, aku pegi wedding

Syamimie + Saiful
Kempleks Dagangan Mahkota, Indera Mahkita, Kuantan

kebetulan pun aku memang ke Kuantan - lepak2 bersama sisters.. (sementara laki dia outstation, time ni la nak selok2 kere pun kan).. amik la kesempatan ni + venue wedding Mimie pun sangat dekat dengan my sis's house...

sebab gi sorang je kan, sanggup tunggu Nora Kerel sampai... baru turun dari kete.. sambil tunggu tu nampak Mas & husband sampai. Dah masuk dewan jumpa la Cik Kina & Pudin...

Pelamin Mimie sangat chanteks ok.. tradisional klasik melayu gituuu...
rasanya kitorang yang pertama tergedik2 nak naik bergambar atas pelamin.. kot la kan...

tengok gambo lah okeh...

nora, me, the newly wed, mas & kina

demi nak jumpa sara, kitorang tunggu jugak sampai kul 2..



ish rasa2 mcm banyak nau ganbo.. rupenye ini aje yg ade...
btw, thanks to pudin yg setia jadik photog kitorang...

mimie chantek kan.....

4 perempuan chanteks:

  e k i n ♥ y u s r i

June 6, 2011 at 1:50 AM

wah,klasiklah

  LisaLisut

June 6, 2011 at 2:03 AM

i jeles tgk pelamin n baju dia.so klasik.heheh

  Ms and Mr Red Ribbon

June 6, 2011 at 2:54 AM

yes sangat klasik :)

  sarahhernyzar

June 6, 2011 at 10:35 PM

makasih dyll syg sb sggp tunggu sara.. wee~! XOXO~!