Followers

THE BUTTON BADGES

assalam chanteks,
harini nak cite pasal button badges!!!
suke sangat dah siap!!!

jeng jeng jeng...


+






+






=




+








=






+





ada ape dalam airpak?


+




+




+




+




+




+


+






+




  
ok, di atas adalah designnya yang dihasilkan oleh jejari runcing (ooops) jejari montoks akussss


dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


inilah hasilnyeeeeeee....








1
















2










3












4










5










taraaaaaaaaaaa!!!!!






sukeeeeeeeee!!!


tempah dengan ColourPrinting
actually, sebelum ada wedding blog pun mmg dah plan nak tempah kat sini tu pun sbb baca dari blog AlnFard. bila dah ada blog, LyanaMK pule ye tempah di tempat yang sama...

seperti yg direview sebelum ni, service diorang mmg superb!!
pantas dan tuntas.
senang sangat nak berurusan dengan Shean ni. 
mula2 berurusan via phone aje tapi bila dah nak berdesign2 bagai, harus la via email kan...

harga pun sangat berpatutan..
tapi harus diingat ye kawan2 yang RM99 for 100pcs tu maximum 4 designs aje..
sebab aku punya ni 15 designs, so dia caj RM150.
janji kualiti dia chantek dan servis diorang bagus!!

HIGHLY RECOMMENDED!!

korang bole contact Shean - 0129255587


sukeeeeeeeeeeeee!!!!

16 perempuan chanteks:

  Mawar misswateva

June 1, 2011 at 8:10 AM

dyll, cantik okkkk..=D

  ElyaElmo

June 1, 2011 at 8:18 AM

aku nak satu!!haha

  dyll basri

June 1, 2011 at 8:21 AM

thanks mawai... belasah buat sendiri aje.. carik gambo polka dot tu dr google, edit sket pakai photoscape... itulah hasilnya... cubalah sendiri.. bangga ok tgk design sendiri jadi nyata.. hikhik..

  dyll basri

June 1, 2011 at 8:23 AM

elya, tiba2 aku rasa mcm nak buat utk BBF.. wahhhhhhhhh... seperti designer hebat kan cita2ku.. hahaha...

  Hidayati Farhan

June 1, 2011 at 9:51 AM

dyll cantik sgt bila da jd button kan. memula x dpt imagine. groom pun kena pakai ke dyll? ehehehe

  dyll basri

June 1, 2011 at 4:23 PM

hahahaha.. kan, suke sgt bila dah tgk.. aku belasah aje sume pakai.. tak kesah la.. janji kena dgn tema.. katenyerrr

  cheQmOomOo

June 1, 2011 at 5:33 PM

weeeee suke2

  Renee Meow

June 1, 2011 at 6:03 PM

waaa nice...colour combo yg nice giler...! :D


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

  nida-razak

June 1, 2011 at 6:13 PM

waa...cantiknya...bagus gak ada button ni kan..so tetamu senang la kenal ahli keluarga...

  e k i n ♥ y u s r i

June 1, 2011 at 7:56 PM

wah,bestnye...
nak jugak

  zimie

June 1, 2011 at 9:11 PM

cantiknyeeee.nak buat gak la nanti.hihi

  sarahhernyzar

June 1, 2011 at 9:53 PM

dyll belah lelaki buat gak ke ?

  kitakesitu

June 2, 2011 at 2:19 AM

wow!sgt nice dear...

  erin moshimoshi

September 12, 2011 at 9:23 PM

15 design ni mksudnye mcm mna yunk

  zana

April 2, 2012 at 5:49 AM

dear, nk tnya..15 design tu mcm mana?? u wat 15 design then send to them ke?

  Anonymous

May 21, 2013 at 1:30 PM

I геad this paгagraph fully about the resemblance of moѕt rеcent and preceding technologies, іt's amazing article.

Also visit my weblog - small loans