Followers

Jom deco botol Innershine

assalam chanteks,
wah tros nak post banyak2... bila mood datang menggila... konon...

ok, sebab bole tahan banyak jugak botol Innershine yg ada, macam B2B lain jugak, aku pun nak jugak la deco botol2 itu... untuk ape? mungkin untuk stand candy buffet label ke ape ke... 

ini lah dia, botol innershine ku...



haaaa simple & senang aje membuatnya...

1. potong ribbon dalam sejengkal. pilih la ikut warna tema.
2. lilit aje pada botol ikut suka hati anda - lekat le dgn gam (aku buat gile pakai stick glue aje.. hahaha.. lekat elok la plk)
3. bila 2 lai ribbon dibegitukan, jadik la dia bersilang cantik... (erk, cantik ke?)

pas tu bole la nak buat ape2 aje yg dirasakan sesuai untuk majlis perkahwinan anda!!!

selamat mencuba!!

2 perempuan chanteks:

  anaztasias nora aira

June 19, 2011 at 1:25 AM

nora suka botol innershine yeahuuuuuuuuuuuuuuuu tp xde idea lg ahahha :)

  dyll basri

June 19, 2011 at 5:35 AM

nora bole guna wrapping paper - macam2 corak tapi ikut theme color... wrap mcm mineral water bottle tu... lilit atas dia dgn ribbon... byk cara mudah sbnrnye just kadang2 kita ni tak terfikir je..