Followers

Pre-Wedding saye!!

assalam chanteks
wah sekarang ni mode mengepost sokmo..

last Tuesday sesi lepak2 sampai lebam dengan Hanif Ramli dari The HR Phodeography.
sekampung kan... masing2 pun cuti, so lepak la sampai lebam kat Oldtown White Coffee. 
dah lama sangat berhajat nak amik softcopy pre-wed pics ni tapi asyik tertangguh.. dan asalnya nak amik cd ni aje, tapi melepak berjam2 pulak... banyak sangat isunya..
dan Anep seorang anak muda yg sangat kuat berusaha. satu kekaguman aku pada dia...

so, tgk je la antara my fav pics...
tp aku dah resize pics ni & gambar tidak diedit okeh... i likeeee...










sikit2 aje sudaaaaa
nanti terbasi pulak manyak2...

















12 perempuan chanteks:

  Rilla

June 2, 2011 at 7:13 AM

Raw pics Anep cantik kan. Tak payah nak edit beriya sangat

  dyll basri

June 2, 2011 at 7:40 AM

yes... mula2 rasa mcm 'apsal dia tak edittt...' tapi bila tgk blk.. raw lagik chantek.. natural gituuu..

  nida-razak

June 2, 2011 at 9:15 AM

raw pic pon da cantek..suka tgk last pic...babak happy ending.. =)

  e k i n ♥ y u s r i

June 2, 2011 at 5:24 PM

xde pre wedding....
ngeee~

  dyll basri

June 2, 2011 at 5:37 PM

nida... pic last tu la my 1st fav.. nak buat canvas la yg tu kot nt... hikhik

ekin - tak pe, buat post wedding lagi best nt

  tqahmisdar

June 2, 2011 at 6:42 PM

comel! hehe

  Hidayati Farhan

June 2, 2011 at 7:08 PM

suka lah dyll. santai je gambar pre wed u

  fitria

June 3, 2011 at 1:08 AM

beznyee.. :)

  Hunny Kitty

June 3, 2011 at 1:26 AM

ekin..ai pun tak de pre wed..post wed ada lah...dyll....somel la...hehehe haah mmg sangat santai

  Syima Syaz

June 3, 2011 at 9:55 AM

sweetnya kamu berdua... like!

  Anonymous

December 23, 2012 at 5:48 AM

I got this web site from my buddy who shared with me concerning this site and at the moment this
time I am browsing this site and reading very informative content at this place.
Here is my web site christmas labels

  Anonymous

February 20, 2013 at 10:38 PM

If a man is called a "lump" by a close ally in refer to
Nutrition labels to avoid ingredients that are harmful to
personal Health. British Architect Emma Pitcher's mound, who typically includes storage warehouse direction Scheme as its nucleus element. I get outwhatneed and it unthaws Dog intellectual nourishment," 95 pct of the diet is gripe.

Feel free to surf to my page ... Sell