Followers

currently working on this project

hye, saya mengepost lagi di sini.
3 entry dalam masa setengah jam!!!

ok, im currently working on fabric flower project.
mahu buat deco untuk solemnization doorgift dan handbouquet.

ini kasik gambo suram2 aje...


haaaaa dah dapat rentak nak buat, mmg best buat tanpa henti.
sekarang untuk doorgift akad nikah dah settle.
sekarang ni tgh work on handbouquet...

masaelahnya sekarang,

CAMANA NAK GATHER SUME BUNGA TU JADIK CHANTEK AJE BULAT SEPERTI HB ORANG LAIN?

hurmmmm...
tak larat nak fikir...
atau mmg agak tak berapa pantas nak berfikir di situ.. hikhik

5 perempuan chanteks:

  Renee Meow

June 19, 2011 at 4:33 AM

omg super cuteness...!! suka...!! :D rajinnya menDIY...


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

  dyll basri

June 19, 2011 at 5:33 AM

renee, sangat senang ok. i first tgk my fren buat utk instant langsir dia... lepas tu terfikir, y not aku plk try.... senang sangat, tapi kena bijak main color... cubalah!!

  intan

June 23, 2011 at 6:14 PM

dear, mcm i buat tu, gunakan dawai yg keras sikit beli kat kedai hardware, tp jgn la keras gile plak, kene yg boleh lentur la,

pastu buat mcm cangkuk u, masukkan butang kat ujg tu, then kepit cangkuk tu, pastu masukkan dawai kat celah2 kelopak yg y jahit tu, susun cantik-cantik. pastu lastly bengkokkn cangkuk ke luar untuk kunci kelopak jangan kasi bergerak2..

boleh la try! selamat mencuba yer!

  dyll basri

June 24, 2011 at 9:24 AM

babe, serious tak bole nak imagine camana... hikhik... tutorial mana u ikut eh? pening gwe nih... (sebenarnya sengal tak faham org terangkan...)

tapi ur hb is superb!!! ko dah dpt gayenye.. aku baru terhegeh2 nak buat various types of fabric flowers...

  intan

June 27, 2011 at 1:54 AM

xde tutorial pon, sbb memang buat ikot imaginasi sendiri je, ikot mane yg mudah dan hasilnya jadi sama..