Followers

150 hari lagi?!!! Pengsan...

ticker ni memang kadang2 gile rupenye kan.. ingat lagi last time, ticker Put yang miscalculate our days.. dan sekarang, ticker bertuah ini pula buat aku berdebar + gabra + kalut + nak pengsan...

kalau la dengan 150 hari je lagi, aku cadang nak amik cuti sebulan tanpa gaji la kot (over sangat kan...).. hahahaha.. stakat dah beli kotak doorgift aje haaa... baju ntah ke mana, theme color belah lelaki pun ke laut lagi... mujo kasut dah lama ada + dah mintak Nasrah beli satu lagi aritu...

phew, semoga ticker ini akan molek dan sembuh ASAP.. jangan buat gabra aku wehh...

p/s: bila ntah nak DIY kasut. sume bahan dah ada... sifat rajin je tak de lagi..

4 perempuan chanteks:

  K.I.N.A

March 19, 2011 at 4:10 AM

dyll syg..btul ke ticker tu?cm teruja plak sbb dyll awl 2mggu je dari kina..hehe..

  dyll basri

March 19, 2011 at 5:20 AM

ticker ni buat gile... klu lagi 150days, maknanya kina lagik 164 days... ddah ready? jom pengsan sama2.. hahaha.. kecoh nak gelabah kan... hikhik

  miss puteri

March 19, 2011 at 6:11 AM

ticker salah!! nak cepat lah 2.ehehe/ lagi 181! jgn salah2..gugup weh!!

  dyll basri

March 19, 2011 at 6:48 AM

ntahnye.. ngok btul ticker ni haaa.. buat gua gabra.. dah la prep out, tmbh lagik majlis bertandang yg venue pun tak tau lagi ni haaa... serammmmmmmmmm