Followers

Foam Bunga Telur!!!

 salam chanteks,
ok, sume gambar ni dari FB Wishing Favours
ini baby pram foam bunga telur.
tapi, kita bole gantikan baby pram tu dengan heart shape kann...
bila la nak terer DIY-ing bunga telur pulak ni..
kalau sesape jumpa DIY, share2 eh..

enjoy the piccas... 
verangan mampu buat mcm ni...





8 perempuan chanteks:

  Lyana MK

March 4, 2011 at 7:48 AM

comelnyer!! hehe

  dyll basri

March 4, 2011 at 8:19 AM

kannnnnnn...
klu la ada tutorial, best kan... (abih la sume benda nak DIY kononnye..)

  dyn

March 4, 2011 at 12:00 PM

xpenah jumpe lagi yg mcmni best best

  dyll basri

March 4, 2011 at 11:03 PM

haaa pe pagik... g try bt, pastu ajar kitorang.. hikhik

  rosekrafebihani

March 7, 2011 at 9:39 PM

memang kreatif belum jumapa lagi mcm ni, saya pandai buat rose saja, dari riben organza, boleh lihat contoh handmade bunga telur di blog saya.

  rosekrafebihani

March 7, 2011 at 9:43 PM

kreatif, tak pernah jumpa camtu, saya hanya pandai buat rose saha, dari organza.

  Marlisa Asraf

May 5, 2011 at 11:00 AM

Macam kenal je bunga telur foam ni. Hahaha ni mesti dapat idea dari blog saya www.sweetnrosy-aqiqah.blogspot.com. Saya dah buat bunga telur foam since 2008 lagi since kenduri aqiqah anak saya. Very proud to see other ppl are copying. Takpe, Sharing is caring! Anyway next week Astro nak interview saya untuk rancangan FYI chanel 502 untuk buat liputan bunga telur foam. Ada mcm2 lagi design ..... so tgkla blog saya k... www.sweetnrosy-aqiqah.blogspot.com

  Marlisa Asraf

May 5, 2011 at 11:04 AM

my main page is www.sweetnrosy-online.blogspot.com tapi design bunga telur foam ni banyak dalam bahagian cukur jambul dan aqiqah. Untuk wedding dan birthday pun ada design tersendiri. ada mcm2 lagi kalau u ol suka, sila lah tempah! enjoy viewing