Followers

Barang Hantaran Almost Done!!!

salam chanteks,
klu diam, manjang diam. klu nak ngepost, mula la nak marathon... hiks

diam tak diam, walaupun rasa takde pun preparations, belek2 planner tadi, barang2 untuk hantaran sebenarnya hampir settle dah.. alhamdulillah. pada mulanya nak buat 9/9 (oh, i taknak mengalah. nak hantaran jumlah yang sama, ok) akhirnya menjadi 7/7. bajet ok, bajet... hikhik

FOR FALAH

SIRIH JUNJUNG - consider done
CINCIN + BUNGA RAMPAI - cincin tatak beli lagi
JAM - sponsored by Sis Famie (future SIL)
PERFUME - sponsored by his aunt
GADGET - tak tau lagik
CAMERA - olympus kot.. but compact one
FRUITS/CAKES - consider done

TO FADILAH

SIRIH JUNJUNG - consider done
CINCIN + MAS KAHWIN - settled
JAM -  sponsored by my mak
PERFUME + MAKE UP SET - sponsored by his aunt
SKINCARE - sponsored by Sis Famie (future SIL)
GADGET - nak mintak IPad2 ngade tak?
FRUIT/CAKES - consider done
(dan saya mahu handbag tapi tidak tahu lagi nak selit kat mana)

nampaknya hantaran for him je byk tak settle lagik... cincin + gadget + camera
hantaran for me yg tinggal... gadget aje...
oh, ini tak bole jadik, dia kena hulurkan tangan ringankan beban i nih.. hikhik... mungkin camera untuk dia tu tak perlu kan... kita gantikan dengan benda lain.. selamatttt duit kita... haha kede nak mam...

lucky me, ape je his sis & aunt nak sponsor, mesti utk both sides.. tapi my mak sponsor utk i je.. hikhik.. actually mak pun nak bagi dia jam, tapi since his sis dah bagi, so i told mak tak payah.. untung jugak dpt anak bongsu ni haaa.. sume kakak2 nak hulur.. hulur plk dapat kat kita skali.. 

phew, dengan tak sampai 200 hari lagi, i dah rasa nak kecoh sebab - preparation ala2 aje...
doakan kitorang mampu menghadapinya dengan lancar... begitu juga doa saya untuk kalian semua...

p/s: sape nak make up saya? byk MUA sudah full

5 perempuan chanteks:

  LittleSunshine

March 3, 2011 at 4:21 PM

wah..bestnya liza 1 hape pun hantaran xbeli lg..hampeh betol kami ber2 ni..ahaks..
ade sponsor.!tu yg bgs tu..rezeki =)

  Two Souls With A Single Thought

March 3, 2011 at 5:54 PM

sila mintak ipad2. sangat comels and colorful :)

  dyll basri

March 4, 2011 at 12:54 AM

liza: cincin dia dah siap2 beli time beli cincin tunang dulu.. gile awal... yg his sis sponsors tu actually hadiah bertunang kitorang, alang2 kan, letak la atas dulang, jimat. aunt & mak bg tu mmg diorang berhajat nak bagi.. once u announce nak kawen, mesti ada yg akan bermurah hati. klu tak part hantaran, mesti ada ringan tangan nak sponsor part lain...

nad: white color tu hot kannnn... tapi tak ngengade ke letak kat atas dulang gitu? hikhik.. gasak la kan...

  LittleSunshine

March 4, 2011 at 4:53 AM

liza tggu la sape nk sponsor..hahahaahha.belah lelaki byk yg dpt sponsor..pompuan msh samar2 lg =)

  dyll basri

March 4, 2011 at 5:01 AM

yg belah liza la tak heran pasal sponsor2.. pelamin dah dpt... amy tu bg hint sokmo2.. mesti dpt..