Followers

Wedding Wedges Shoes

hye chanteks,
as wedgesis so in rite now, im on considering this type of shoes as my wedding shoes + im so comfortable with them. nak berlari senang, nak berjalan ayu pun pastilah sah2 senang...

ayuh kita cuba lihat menarik ke tak ni?

dunno whether it is sequins or the fabric material... shining gitu...

yang begini seperti menarik tapi macam simple sangat. wah, mahu grand sangat ke?
 
ok we can use this idea!!! 
sekarang kan banyak dijual brooch kain macam ni di pasaran. ada bentuk bunga, bentuk ribbon pun ade kan.. so kita bole letak brooch macam tu untuk DIY our wedding shoes!!! last time i went to GM Plaza, this type of brooch cost RM1.50 per piece.. so bole la beli macam2 kaler.. pasang, bukak, pasang, bukak.. try & error..

ok inilah kaler yg saya mahu untuk baju resepsi dan kasut resepsi.. apakah nama warna ini?

dan ape juga nama warna kasut ini?

another DIY ideas!!!
praktikal jugak untuk dibuat sendiri.. tapi mungkin deco begini agak tak sesuai kalau kita pakai kain labuh2... tapi chantek kan... 

fuh, cari macam2 padahal dah ada kasut utk wedding sebanyak 3 pasang.
tapi banyak keputusan yang menambah blur.. 

p/s: My bou mahu black & white untuk theme bertandang... =( kurang setuju


5 perempuan chanteks:

  kisah aku

March 20, 2011 at 6:51 AM

i memang suka wedges......sgt yakin utk wanita gebu mcm i...heheheh...nak naik tangga skolah pun CONFIDENT~~~

  dyll basri

March 20, 2011 at 7:06 AM

haaaa.. same goes to me.. tak terumbang ambing... kannnn... nak bergerak pantas pun senang

  ♥♥ Kasut Pink ♥♥

March 20, 2011 at 6:01 PM

i lurve wedges damn much.. dah carik kasut kawen wedges tp msh blm jmpe yg sesuai :(

  dyll basri

March 21, 2011 at 1:15 AM

i dah ada kasut kawen tapi ati teruja nak carik wedges plk.. tamakk..

  LittleSunshine

March 27, 2011 at 5:06 PM

knp semua ade kasut kawen??he3.sb sll byk pakai yg butik je..ni musykill ni..harus beli ker?