Followers

Sticky Candy?

salam chanteks,
my fb wall telah didatangi oleh post oleh seorang teman tenang kechumelan sticky candy.

iye, yang itulah, anda semua tahu kan?
outlet sticky candy ni ada kat One Utama dan Pavilion.
aku sendiri tak penah rasa pun candy nih, nampak macam toffee pun ade, nampak mcm gula2 yg klu beli dpt adiah cincin tu pun ade... hikhik.. 


sticky candy ini juga datang dalam pelbagai perisa okeh:
apple
sour apple
passionfruit
kiwi
mix berry
blackberry
strawberry
watermelon
etc etc etc
 
and the price range is usually between rm 15-20
dependin on flavour n bottle size

duh, mesti fening nak pilih kan.. tambah pulak perasaan tamak tu tebal...


jadi, ape kata anda? saya kata, sicky candy ni chantek jugak untuk wedding kan.. sama ada nak buat wedding favours (aiyooo rabak poket), atau mungkin utk VIP favors aje, untuk candy buffet dan juga untuk hantaran!!!!

nanti la nak tengok2 sticky candy ni. kot berkenaan, kita grabbbb... 
oh, candy ni pun bole dibuat wording okeh. kan ade byk jenis tu.. 
'thank you'
'i love you'

etc etc etc

packaging dia juga chantek kan...

ada jugak dlm bentuk lollipop begini!!!

oh, dan ini contoh2 wording itu.
hmmm sape penah try sticky candy ni? bole diabetic tak klu makan?

9 perempuan chanteks:

  Lyana MK

March 7, 2011 at 6:27 AM

kt ner nak carik!! cam comel jee!

  miss puteri

March 7, 2011 at 6:38 AM

dah try! kat pavi.. manis sgt..hee.. cantik sgt!hee, tapi bagi put kurang lah rasanya..hehe. sebab manis dan keras sikit.hee

  dyll basri

March 7, 2011 at 6:52 AM

yana: outlet dia kat pavi & OU
put: manis eh.... api sangat chomell kan...

  cik syahira (a soldier's gf)

March 7, 2011 at 7:20 AM

assalamualaikum dyl.

sticky candy ni macam jajan masa kecik-kecik je. ada macam-macam perisa. of cause la kenyal-kenyal ek. hihi.


dear, kalau nak save budget try cari kat kedai jajan. mana tau dia ada design yang tak kurang comelnya juga with reasonable price kan?

  lovelyadibah

March 7, 2011 at 7:24 AM

owh..dier gula2 yang besar n panjang skit dr gula2 biasa eyh??first time dgr..huuu~..

  LittleSunshine

March 7, 2011 at 4:13 PM

colourful nya..suka la budak2 nnti..pengantin pun suka..he3

  LisaLisut

March 7, 2011 at 10:20 PM

dari hari pertama kedai Sticky ni bukak kat OU, i dah agak must be b2b out there yg akan suka the idea of this sticky candy hehe.tp...masa kwn i tye quotation aritu,if dgn jar dia,mcm mahal.kalau beli berkilo2 (tp cr bekas sndri) maybe ok dan murah.hari2 i lalu depan sticky balik dan pergi ke office.hihi

  Ainee Cumi

March 8, 2011 at 1:59 AM

Dia nampak je macam lembik lembik tapi keras tu. Manis gila.. Shedap!

  Renee Meow

March 8, 2011 at 8:51 PM

sho cutee...! colour ade candy buffet mesti beshhh..... ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com