Followers

Ninie Ahmad's Reception!!!

salam chanteks...

ok, this is the review on Ninie Ahmad's reception that i went last Friday. venue - Dewan Perdana Felda. awal2 review, nak conclude tros - the wedding is simple, sweet yet nice & merry. i love everything. and the best part was i met my friends and our mummy...

so, here are the piccas...

their canvas welcoming the guests - chantek kan...
taken from the screen - perantin datanggggg..
traditional dance performance by our college - IPBA (tak sangka IPBA ada dancers)
emcee of the nite - juliana & jehan (taken from the screen as well)
setahun tak jumpa (me, kak lida & kak husna)
her pelamin
i like the best - her doorgift (fan)
her speech - promise to be loyal.... ninie, i just love ur words
nice kan..
speech by her parent - cik mat ni kelakar orangnye
hadoi, muka ni tak penah nak cool, galok amatttt
vanilla ice-cream & tapai pulut.. yummmm dan makanan2 lain yg sangat sedap.
 Ninie sangat gojes.. (ah, dia mmg gojes walau pakai apa pun). i like her dress. and the color is just like my dream wedding dress nanti... hikhik.. kot tak bertukar2 fikiran lagi la pas ni kan... and the best part was - her flowergirl dress (baby, her sister) is just the same like Ninie's - betul tak Ninie? (macam la Ninie Ahmad nak baca blog aku kan..). sweet lah sumenye.. bila her im laws family pun sume pakai malay outfit..

oh, lupa nak snap persembahan Marsha Milan Londoh malam tu.. suara dia sangat best ok. apsal la dia tak boom sangat kat market. dan ada dia berduet dgn member of Fabulous Cat, pun sedappp sangat sore nye...

and the best part for me personally was i had a great time with kawan2 lama.. + still in touch with our Mummy June (thanks mummy for inviting..).

8 perempuan chanteks:

  cik syahira (a soldier's gf)

March 13, 2011 at 8:22 AM

assalamualaikum dyl,

SAYA MINAT SANGAT-SANGAT NINIE AHMAD. sy baca blog dia sbb saya sangat suka kan yoga. dulu-dulu sangat obses dengan yoga. now, dah kurang sikit. ok, kurang banyak. huhu.

bestnya, kamu dapat invitation dia..

  dyll basri

March 13, 2011 at 9:21 AM

wsalam syahira... ninie ni sungguh gigih kan.. wpun tak kenal dia personally, baca blog dia pun dah tau dia camana.. secara dasar je la kan.. tidak la secara menyeluruh.. but she looks like her mother..

invitation tu dari mak dia. she was my lecturer kat IPBA. very motherly & kitorang rapat ngan mak dia, so dpt la invi tu... ah, ninie gojes kan..

  LittleSunshine

March 13, 2011 at 4:28 PM

wwah best dpt inv dr ninie...galok sgt yerk awok...ahhahaha...lawa baju =)

  dyll basri

March 13, 2011 at 6:07 PM

koi mmg sokmo galok.. hahaha.. baju koi ke lawo weh? baju bertunang aritu.. hahha.. bilalagi nak pakai...

  LittleSunshine

March 15, 2011 at 7:29 PM

oo baju tunang..xperasan plak koi..ngeh ngeh...ala dua2 lawo..b2b semua lawo2..ahaks

  dyll basri

March 15, 2011 at 11:43 PM

haaaa setuju dgn statement tu haaa... berseri2 terutamanya anak basri.. hikhik

  LisaLisut

March 18, 2011 at 1:12 AM

thanks for the review.simple yet beautiful kan.hehe

  dyll basri

March 18, 2011 at 1:18 AM

sepatutnya gi amik gambar ngan dia tapi susah plk nak explain dia tak knal i.. malu pun ada jgk hikhik.. bergembira dgn mak dia je la...