Followers

DIY - Favor Box (DESIGN 3)

salam chanteks,
merujuk kepada post sebelum ni, DESIGN 2 banyak menjadi pilihan (mcm la vote sampai 10 kan.. hikhik). so i touch up sket design no.2 tu.. bukan touch up pun, add skit je. so, inilah DESIGN 3...

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


TARAAAAAAAAAAAAAAAA.....

haaa, view begini lagi cantik kot (perasan..)
pastu letak sticker rectangle kat tengah tu. amacam?



8 perempuan chanteks:

  kisah aku

March 27, 2011 at 9:31 AM

cantik.....

  miss puteri

March 27, 2011 at 4:50 PM

semua pong cantik dear!!hehe*x membantukan aku nie*haha

  LittleSunshine

March 27, 2011 at 5:04 PM

wah byk ye design pilihan...he3..

  mizzunderstood

March 27, 2011 at 6:18 PM

cantiknyeeee...like!!! =)

  Renee Meow

March 27, 2011 at 7:55 PM

haa very-de-chantek..!!!! :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

  ~ mizzAmy ~

March 27, 2011 at 8:02 PM

cantik ok!! amy ni je tak sure nak buat lagu mana lagi ni. haiisshh... plan nak g cari doily asyik tertangguh je. T___T

  dyll basri

March 27, 2011 at 8:55 PM

buat sume design la kot kan... tak yah nak pening sgt... hikhik
thanks korangggggg.. mmmmmuahhhhsss lagik
amy doily beli kat nadira ismail (saya heart dia).. murah je dia tolong belikan utk kita

  aurikelsan

April 19, 2011 at 1:19 AM

cantik..rajinnya DIY