Followers

Contest Senyum Paling Ceria


As-salam chanteks,
Wah, dalam pada tanya geng BBF tentang keinginan nak join contest, si Hana Yorie telah mencadangkan contest ini. Thanks Hana.. Mudah aje katanye dan setelah dibaca syarat contest, saya yakin betullllllllll saya nak masuk contest ni.. hikhik
Ok, anda juga harus join contest ini macam saya sebab saya percaya, semua orang punya senyuman yang ceria!!!

Berikut adalah syarat-syaratnya:

1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk 
Contest Senyum Paling Ceria. 

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.

5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) 


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)

Wang tunai rm100 dan hadiah menarik dari United States menanti!!! :D

Jadi, inilah gambar senyum ceria saya:
Sad To Go, Happy To Leave!!!
 Saya gembira kerana berjaya mendaki tangki air yang kami gelar dem buat setinggi sekurang2nya 50 meter ni – untuk kali pertama dan terakhir. Gembira juga kerana hari inilah hari terakhir saya bertugas di SK Betau, sebuah sekolah Orang Asli di Kuala Lipis. Sad to go but Happy to leave. Kalau nak cerita tentang Betau, nanti lah kita buat special entry ok. Tapi di sinilah saya rasa saya belajar pahit maung kehidupan seorang pendidik, kesukaran hidup mereka yang jauh tenat dari kita. Tapi saya bangga mencurah bakti di sini, Beautiful Betau…

Ok saya mahu anda juga ceria bersama saya;

Ceria Sokmo, wehhh!!!

3 perempuan chanteks:

  miss puteri

March 20, 2011 at 7:07 AM

babe, aku tak ceria. camneee nieee..haha

  dyll basri

March 20, 2011 at 8:37 AM

aku carik gambo yg aku rasa galok skali.. hikhik.. carik aje.. mesti ade gambo yg tergalok.. hahaha - tu kira ceria la tu

  LittleSunshine

March 25, 2011 at 8:06 PM

dylla..tenkiu taq..mmg senyum sesangat pic ko tu..aku ni nk masuk tp tenet dh 4 hari lembap..tensen aku nk comment n jenguk2 blog kwn2..gud luck yer =)