Followers

a HomemadeChoc Class!!!

salam chantekkksss,
riang rasanya hati!!! coklat cair dinikmati... choki choki ... aku mengarut.... choki choki nak macam ni lagi!!!
*post ini byk gambau...
hikhik, ok arini Thursday as usual my bou offday. so ari kamis ari berdating lah.. lepas keje, kitorang kuar. had lunch, went to his mum's to settle few matters etc...
dan dia baru dapat khabar bahawa ex-boss dia dulu baru lepas operation of breast cancer. diorang panggil boss dia ni mama or kak ani. penah dah gi skali umah ni masa anak dia kawen dulu tapi tak de la bermesra2 sgt kan.. senyum2 gitu je la..
dia pun baru ni la tau kitorang dah tunang.. blablablabla.. dia cite la psal condition dia lepas operation ni dan dia tersebut la dia buat chocolate!!! aku ni kan ringan mulut, tros tny buat class ke? dila nakkk!!! dia kata lagi, nak blaja ke? jom laaa.. kita buat... dan bermulalah kelas homemade chocolate tanpa bayaran itu.. dah la pegi umah orang tu tak bawak pape, dok numpang buat2 choc plk dah.. si abou falah jeling2 aku tak sedar diri... 
kak ani ni siap kata 'panggil makcik je la'.. hikhik.. ape2 la kak... janji saya dpt ilmu baru hari ni.. sangat senang rupenye.. dan abih, sume hasilnya dia suruh bawak pulang.. kak ani ni mmg rajin sgt buat keje2 craft ni. macam2 dia tunjuk. menjahit pandai, memasak tak yah kata la kan, buat choc, doorgift anak2 dia kawen, sume buat sendiri.. dan paling sukeee sangat tgk bunga dip dia yg mewah gila... tontonilah gambar2 di bawah.. bole ke tandas jka mahu muntah tgk gambar tak seberapa ni..
ini 1st batch - demo dari kak ani - dia kata tak cantik sbb tangan dia dah tak kuat lepas bedah..
haaa yg ini my bou buat
happy sangat la katenyer dpt free choc class
jelas gigih kannn
perisa stoberi... my feveretttt
galok sgt ah muka...
ok, ini pun dia handmade...

ini doorgift paling kelasssssssss
bunga telur dip ini sangat kelasssssss
dan ini juga kelasssss
kelasss lagikk


itu sahaja.
di sini ada satu kuiz, ADA BERAPA KELASSS KAH KESEMUANYA?

4 perempuan chanteks:

  LittleSunshine

March 10, 2011 at 3:58 PM

nk ckit!!!!!!ha3..bgs la dylla belajar..liza ni arap je makcik pandai buat..xbelajar gak..he3

  Ainee Cumi

March 11, 2011 at 1:22 AM

Buat ahh tutorial. Nak gak! Nak gak! hihihihi! nak pi kelas tak mampu, baget lari wohh..

  dyll basri

March 17, 2011 at 7:52 PM

liza, blajo weh, senang amatttt
ainee, nanti klu i buat coklat, i snap gamba okeh.. senang sgt

  ada van de kamp

April 16, 2012 at 3:49 AM

bestnye!! baru lps tgk tutorial choc dlm sudu tu. lebih kurang cmtu ke if wt yg bentuk2 lain pn? lawaaaaa :D